Information om cookies >

Spel och Pyssel

JULPYSSEL

DIY Snabba Pappersstjärnor

DIY Snabba Papperstjärnor

Lär dig att vika fina pappersstjärnor i en minut! Du behöver bara papper och sax. Det tar en stund att lära dig hur, men då kan du göra massor av stjärnor snabbt och enkelt! Fina julpynt för hemmet eller till granen!

Rolig julpyssel för barn också!

DU BEHÖVER

- kvadratformat papper: kopieringspapper, mönstrat papper, scrapbook papper, tunn kartong, presentpapper, en sida av en gammal bok - du kan använda vad som helst, stort eller litet papper
- sax
- linjal (inte nödvändig), använd om du tycker


GÖR SÅ HÄR

Hur viker man en pappersstjärna av en bit papper? Här ser du en steg för steg beskrivning, men det är bäst att du tittar på videon också. Du finner länken nedan.

Julpynt: Vikta pappersstjärnor steg för steg

Du behöver kvadratformat papper. Vik pappret på hälften uppåt (1). På vänstra sidan av pappret 1/3 ner finns en punkt som är markerad med X (2). Vik hörnan A till punkten X (3). Vik den röda triangeln till den andra sidan av pappret (4 & 5). Vik pappret på hälften som på bilden (6). Ta pappret i handen som på bilden (7) och klipp längs den röda linjen. Vänd upp korta vikarna och vänd sedan stjärnan i handen upp och ned och vänd upp långa vikarna (8) fram tills pappersstjärnan ser ut som på bilden (9).

Om beskrivningen låter svårt, oroa dig inte - titta på videon där du kan se med dina egna ögon hur lätt det är att skapa en pappersstjärna! Videon är på engelska, men du kan se steg för steg vad som händer, och du kan stoppa och spola videon tillbaka om det behövs. Så småningom ska du lära dig alla steg och då hittar du att det verkligen är lätt att vika fina pappersstjärnor i bara en minut!

DIY Paper Stars Video Tutorial Videotutorial:


Julpyssel & Idéer:

© Auer Media 27.11.2017